Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Terugblik 18e Jean Nelissen Classic - zaterdag 21 mei 2022

De 18e Jean Nelissen Classic zit erop. Ruim 1.400 enthousiaste fietsers hebben deelgenomen aan deze editie. Door de coronapandemie was het lang wachten geweest, in 2020 en 2021 kon de JNC niet gehouden worden.

Bij een aangename temperatuur kon er gestart worden en de zon liet zich onderweg uitbundig zien. Het noord-Luxemburgse landschap zag er wederom fraai uit. Het was genieten, ondanks de inspanningen bij iedere beklimming. Kijk in ons gastenboek voor reacties van de deelnemers.

Foto's:
Er zijn foto's onderweg gemaakt bij Bivels (1e klim) en in de afdaling bij Brandenbourg door Sportkiek.nl. Op  https://www.sportkiek.nl/jean-nelissen-classic-2022 zijn de foto's terug te vinden.


Graag gedaan!
Dit zijn de vrijwilligers van de Jean Nelissen Classic 2022: Aart, Andre, Annelies, Arie, Arnold, Ben, Bets, Bryce, Carolien, Cees, Frans, Ieke, Ingrid, Jaap, Jan, Karin, Marjan, Matti, Nancy, Nico, Paul, Peter, Rob, Rob, Tiffany, Walter, Willy, Wim en Wim.

Er is veel werk verzet door deze vrijwilligers voor, tijdens en na de Jean Nelissen Classic, zowel zichtbaar als onzichtbaar.  De vrijwilligers bedanken de deelnemers voor de vele enthousiaste reacties bij de start, bij de verzorgingsposten, bij de finish, bij de bar en op al die andere plekken. Wij hebben ervan genoten en heel graag gedaan. Wat ons betreft tot ziens volgend jaar bij de 19e Jean Nelissen Classic.

Foto's: Jan Westbroek


Update: 29-11-2022