Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

83 berichten op 17 pagina's
Antoine van Peperstraten
02-06-22 22:19:42
Blijft een heerlijke belevenis. Goed georganiseerd en prima gepijld. Zeker omdat het zich goed spreid en je soms alleen rijdt.
Chefren ten Noever de Brauw
01-06-22 12:08:44
180 km gereden ! Fantastische route en top organisatie ! Volgend jaar weer !
Lubbers
29-05-22 13:58:12
Voor de 1e keer meegedaan aan de JNC. Al 2 keer eerder op de fiets Luxemburg mogen ontdekken tijdens vakanties maar dit gebied nog nooit gefietst. Mooi gebied, prachtig klimmen en dalen. Vooraf voldoende communicatie/info mogen ontvangen. Goed georganiseerde rit. De route goed gepeild (vooraf ook netjes een gpx ontvangen), voldoende eten en drinken tijdens de pauze's en mogelijkheid om naar het toilet te gaan (voor vrouwen fijn ;-)).
Geert Artz
27-05-22 22:08:10
Deze tocht, 180km, voor de vierde maal gereden. Opnieuw een feestje. Super georganiseerd door de enthousiaste en vriendelijke mensen van de DTC.
Vanaf de inschrijving via de site, het parkeren, de registratie bij de start, de route tot aan de finishlijn, allemaal duidelijk.
Ik kijk uit naar volgend jaar.
Vincent van Straalen
27-05-22 10:11:00
Bedankt voor de super leuke dag! Ik deed de 220 km en vond hem heel mooi. Was ook goed uitgepeild. Alleen het stukje rond/door Ettelbruck vond ik wat minder. Niet echt speciaal mooi en druk met wandelaars op de gemengde fiets/wandelpaden. Was verder fijn dat de zwaarste beklimmingen aan het begin zaten.
De bevoorrading was helemaal goed en de mensen van de organisatie bij start, finish, en de bevoorradingsposten waren heel vriendelijk. Top geregeld allemaal!
Tonen: 5  10   20