Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

47 berichten op 10 pagina's
Marc bevers
02-07-19 14:59:18
Eerste deelname, we lieten ons wat afschrikken door de steile maximum percentages en kozen daarom voor de 145km ipv 180km. Het was top, prachtige beklimmingen en dito afdalingen, superasfalt maar in België zijn we niet verwend wat dat betreft! Lage inschrijvingskost, prima bevoorradingen en vriendelijk onthaald! We komen zeker terug voor de langere afstanden! Bedankt, Marc en Jan
Tiny van der Linden
13-06-19 20:55:53
Reeds vele jaren tocht gereden.
Dit jaar weer een mooie afwisseling van wegen tov vorig jaar.
Het weer zat ook mee maar dat heb je natuurlijk niet in de hand.
Ook volgende jaren zal ik er weer bij zijn.
De organisatie staat als een huis.
Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Mijn grootste dank voor een ieder die zich heeft ingezet.
Emke van Heijningen
09-06-19 16:09:08
Het was voor mij de eerste keer dat ik mee deed aan De JNC tocht. Ingeschreven voor 180 maar tijdens de splitsing mij voor de 220 laten verleiden. Het landschap zag er zo aantrekkelijk uit...... Goed verzorgd allemaal. Wel zwaar maar dat hoort er nu eenmaal bij. Een aandenken in de vorm van een medaille of zo iets zou het helemaal af gemaakt hebben. Wat moet ik nu aan mijn verzameling toevoegen? :(
Na ja, de herinnering blijft.
Arie, nog bedankt voor je persoonlijke tips! :)
Tot volgend jaar! ;)
Peter Petersen
29-05-19 20:04:28
Dat de organisatie met het lage inschrijfbedrag een dergelijke mooi divers en veel verschillende parcours kan uitzetten is bewonderen waardig. Niets dan lof mate name ook het aantal deelnemers en parcours zorgt ervoor dat nergens te veel renners aan het fietsen zijn!! Topp.
Steven Cozijns
29-05-19 12:25:30
- Ik heb de 220 km uitgereden. Zwaar kaliber. Prachtige rit met zorgvuldig uitgeselecteerde hellingen met steile segmenten. Tot het einde ging het maar door met als allerlaatste een steile variant van de Mont Saint-Nicolas (optioneel). Aangegeven hoogtemeters zijn understatement. Dit is zeker 4500 + hm.
- Ook uit puur toeristisch oogpunt de moeite waard. En weinig verkeer tegengekomen. Goed uitgepijld . Werkelijk proficiat aan de parcoursbouwers. Beter wordt het niet.
- Douches en kleedkamers in orde na de wedstrijd
- Bevoorradingen in orde met sportdrank, koeken en fruit. Voor wie meer wil is pasta, broodjes, appeltaart, Cola, koffie enz op verschillende punten te koop voor 1 EUR tot 2 EUR. Ook degelijke toiletten op bevoorradingsposten.
- Ik kan geen negatief punt bedenken. Zeer blij dat ik voor deze rit gekozen heb. Ik zou het eigenlijk willen discreet houden, anders komen al die Schleck Granfondo-­massatoeristen ook. Niet commercieel initiatief voor minder dan 20 EUR. Zoiets vind je nog zelden. Bedankt en tot ziens.
Tonen: 5  10   20