Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Win deelnamebewijs JNC 2025

Bij de jubileumeditie van de Jean Nelissen Classic kan iedereen winnen. De toertocht is geen wedstrijd, maar je stuurbordnummer is je lotnummer in de verloting. Win één van de twee gratis deelnamebewijzen voor de Jean Nelissen Classic 2025.

Traktatie van de jarige
De Jean Nelissen Classic viert haar 4e lustrum. In 2024 wordt deze schitterende toertocht voor de 20e keer gehouden. De deelnemers worden wederom getrakteerd op mooie routes. Als kers op de taart gaan alle routes dit jaar door het gebied rond Müllerthal dat bekend staat als Luxemburgs Klein Zwitserland.

Passende uitdaging en eventueel een extra
Met 8 verschillende afstanden is er voor iedereen een passende uitdaging. En wil je onderweg een extra uitdaging aangaan? Doe dan mee met de Care-4-Bikes Strava klimchallenge op de Hondsbierg (klik hier).

Voor iedereen een winkans
Tijdens de 20e Jean Nelissen Classic is er voor iedere deelnemer er iets te winnen. Naast een prachtige persoonlijke prestatie die je neerzet door de toertocht uit te rijden, verloten wij dit jaar 2 deelnamebewijzen voor de Jean Nelissen Classic in 2025.

Je doet automatisch mee
Voor deze verloting doe je als deelnemer automatisch mee. Je stuurbordnummer is je lotnummer. Bij het afhalen wordt je stuurbordnummer aan je inschrijving gekoppeld, zodat na de trekking op zaterdagavond 1 juni direct de namen van de winnaars bekend zijn. De namen worden gepubliceerd, niet de stuurbordnummers omdat deze overdraagbaar zijn. De winnaars kunnen ervoor kiezen het gewonnen deelnamebewijs over te dragen aan een ander persoon.

De 21e Jean Nelissen Classic wordt gehouden op zaterdag 17 mei 2025.

Stefan Nouwen en Tim Besselsen hebben ieder een deelnamebewijs gewonnen voor de 21e Jean Nelissen Classic op zaterdag 17 mei 2025. Met de winnaars wordt door de organisatie contact opgenomen.