Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

47 berichten op 5 pagina's
Marc bevers
02-07-19 14:59:18
Eerste deelname, we lieten ons wat afschrikken door de steile maximum percentages en kozen daarom voor de 145km ipv 180km. Het was top, prachtige beklimmingen en dito afdalingen, superasfalt maar in België zijn we niet verwend wat dat betreft! Lage inschrijvingskost, prima bevoorradingen en vriendelijk onthaald! We komen zeker terug voor de langere afstanden! Bedankt, Marc en Jan
Tiny van der Linden
13-06-19 20:55:53
Reeds vele jaren tocht gereden.
Dit jaar weer een mooie afwisseling van wegen tov vorig jaar.
Het weer zat ook mee maar dat heb je natuurlijk niet in de hand.
Ook volgende jaren zal ik er weer bij zijn.
De organisatie staat als een huis.
Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Mijn grootste dank voor een ieder die zich heeft ingezet.
Emke van Heijningen
09-06-19 16:09:08
Het was voor mij de eerste keer dat ik mee deed aan De JNC tocht. Ingeschreven voor 180 maar tijdens de splitsing mij voor de 220 laten verleiden. Het landschap zag er zo aantrekkelijk uit...... Goed verzorgd allemaal. Wel zwaar maar dat hoort er nu eenmaal bij. Een aandenken in de vorm van een medaille of zo iets zou het helemaal af gemaakt hebben. Wat moet ik nu aan mijn verzameling toevoegen? :(
Na ja, de herinnering blijft.
Arie, nog bedankt voor je persoonlijke tips! :)
Tot volgend jaar! ;)
Peter Petersen
29-05-19 20:04:28
Dat de organisatie met het lage inschrijfbedrag een dergelijke mooi divers en veel verschillende parcours kan uitzetten is bewonderen waardig. Niets dan lof mate name ook het aantal deelnemers en parcours zorgt ervoor dat nergens te veel renners aan het fietsen zijn!! Topp.
Steven Cozijns
29-05-19 12:25:30
- Ik heb de 220 km uitgereden. Zwaar kaliber. Prachtige rit met zorgvuldig uitgeselecteerde hellingen met steile segmenten. Tot het einde ging het maar door met als allerlaatste een steile variant van de Mont Saint-Nicolas (optioneel). Aangegeven hoogtemeters zijn understatement. Dit is zeker 4500 + hm.
- Ook uit puur toeristisch oogpunt de moeite waard. En weinig verkeer tegengekomen. Goed uitgepijld . Werkelijk proficiat aan de parcoursbouwers. Beter wordt het niet.
- Douches en kleedkamers in orde na de wedstrijd
- Bevoorradingen in orde met sportdrank, koeken en fruit. Voor wie meer wil is pasta, broodjes, appeltaart, Cola, koffie enz op verschillende punten te koop voor 1 EUR tot 2 EUR. Ook degelijke toiletten op bevoorradingsposten.
- Ik kan geen negatief punt bedenken. Zeer blij dat ik voor deze rit gekozen heb. Ik zou het eigenlijk willen discreet houden, anders komen al die Schleck Granfondo-­massatoeristen ook. Niet commercieel initiatief voor minder dan 20 EUR. Zoiets vind je nog zelden. Bedankt en tot ziens.
Dik van de Geer
29-05-19 10:02:26
Niks dan lof. Schitterende tocht (145km), prachtige route, rustig qua verkeer, niet teveel deelnemers, mooi asfalt en prima verzorging. Heb eigenlijk geen tips, was gewoon heel goed en mooi!
Rocco Cox Rocco
28-05-19 20:33:10
De 180 km uitgereden tocht was super. Geen tips alleen maar tops. Goed aangegeven, mooie landschappen, mooie beklimmingen, goed wegdek, verzorging goed, prijs goed enz enz complimenten voor de organisatie.
Jan Vastenhout
28-05-19 10:07:51
Na tijdens een eerdere aflevering de 220 km gereden hebben, vond ik nu de 165 km een prima afstand. Wederom een prachtige rit, met de nodige beklimmingen, die zeker op het eind zwaar gaan wegen. Prachtige natuur, heerlijk auto luw en een uitstekend wegdek. Ik sluit me graag aan bij Sander Valentijn, het inschrijfgeld is een schijntje, zeker vergeleken met de "professionele" organisaties die in de toer-wereld zijn gedoken.

Een pareltje op de toerkalender en dank aan alle vrijwilligers voor wederom een prachtige editie.

Tot de volgende keer
Wijnand
28-05-19 09:53:58
Super geregeld! En wat een toproute. (220km pijlen uitzetten, hoeveel werk gaat daar wel niet in zitten)
Dennis Delwel
28-05-19 07:08:35
Ik sluit mij geheel aan bij Sander Valentijn.
Over hoe goed en mooi deze routes zijn uitgezet en verzorgd.
De prijs is goed.
De prijzen in NEDERLAND zijn absurd! (En ja ik weet dat deze toch door een nl organisatie dtc georganiseerd is).
In de Belgische toertochten betaal je nl bijv vele malen minder dan in de meeste die door de grote organisaties zoals Le champion in nl georganiseerd worden.
Dec hopelijk tot volgend jaar!
Tonen: 5  10   20