Jean Nelissen Classic
De uitdagende fietsklassieker in Luxemburg

Gastenboek

 

Wil je ervaringen, belevenissen, anekdotes, verhalen en andere zaken over de Jean Nelissen Classic delen met de website bezoekers? Schrijf dan een stukje in ons gastenboek. De redactie leest iedere reactie. Wij behouden ons het recht voor om niet iedere reactie openbaar te maken.  

Gastenboek

83 berichten op 9 pagina's
Antoine van Peperstraten
02-06-22 22:19:42
Blijft een heerlijke belevenis. Goed georganiseerd en prima gepijld. Zeker omdat het zich goed spreid en je soms alleen rijdt.
Chefren ten Noever de Brauw
01-06-22 12:08:44
180 km gereden ! Fantastische route en top organisatie ! Volgend jaar weer !
Lubbers
29-05-22 13:58:12
Voor de 1e keer meegedaan aan de JNC. Al 2 keer eerder op de fiets Luxemburg mogen ontdekken tijdens vakanties maar dit gebied nog nooit gefietst. Mooi gebied, prachtig klimmen en dalen. Vooraf voldoende communicatie/info mogen ontvangen. Goed georganiseerde rit. De route goed gepeild (vooraf ook netjes een gpx ontvangen), voldoende eten en drinken tijdens de pauze's en mogelijkheid om naar het toilet te gaan (voor vrouwen fijn ;-)).
Geert Artz
27-05-22 22:08:10
Deze tocht, 180km, voor de vierde maal gereden. Opnieuw een feestje. Super georganiseerd door de enthousiaste en vriendelijke mensen van de DTC.
Vanaf de inschrijving via de site, het parkeren, de registratie bij de start, de route tot aan de finishlijn, allemaal duidelijk.
Ik kijk uit naar volgend jaar.
Vincent van Straalen
27-05-22 10:11:00
Bedankt voor de super leuke dag! Ik deed de 220 km en vond hem heel mooi. Was ook goed uitgepeild. Alleen het stukje rond/door Ettelbruck vond ik wat minder. Niet echt speciaal mooi en druk met wandelaars op de gemengde fiets/wandelpaden. Was verder fijn dat de zwaarste beklimmingen aan het begin zaten.
De bevoorrading was helemaal goed en de mensen van de organisatie bij start, finish, en de bevoorradingsposten waren heel vriendelijk. Top geregeld allemaal!
Jan Alkemade
26-05-22 16:44:14
Super georganiseerd! Miste alleen wel de muur van Vianden in de 165 km. Deze er zelf aan toegevoegd.
Frans Blom
26-05-22 15:38:43
Voor het eerst meegedaan met de JNC. Wat een feestje, als sportfietser moet je deze tocht gereden hebben. Goede organisatie en geen gezoek onderweg met goede bepijling.
Wil het feestje nog zeker een keer meemaken!!
John Ruijs
26-05-22 14:33:07
In één woord: geweldig!
Super genoten van deze perfect georganiseerde tocht door het mooie Luxemburg: prachtige route. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!
Koen Allard
26-05-22 11:09:33
Een fantastische fietstocht, nagenoeg perfect georganiseerd, én dat allemaal voor een fantastische prijs. Dit was mijn eerste keer, maar als het van mij afhangt kom ik hier élk jaar voor terug ! Zonder de enthousiaste behulpzame vrijwilligers en de ingerichte stops waar de peperkoeken en dergelijke uitgebreid voor handen waren had ik de 220km zeker niet gehaald. Écht bedankt, ik heb - ondanks het afzien - zelden zó genoten van een fietstocht !

Ik logeerde in La Sapinière, op een 15km van Vianden, ideaal. Pas toen we goed onderweg waren realiseerde ik me dat de route ook hier zelfs passeerde ! Ook fijn dat de zwaarste beklimmingen (Mont St. Nicholas en Mur van Putscheid) aan het begin van de route liggen, anders weet ik wederom niet of ik het wel gehaald zou hebben. Enfin, eind goed al goed, dankzij jullie. Tot volgend jaar !
Chris Soetens
25-05-22 23:34:16
Super georganiseerde toertocht in een geweldige streek. Alles tot in de perfectie geregeld en op voorhand alles goed gecommuniceerd. Super gepijld (reed zelf op de gpx) en bevoorradingen waren top. Deelgenomen aan de toertocht van 180 km. Al diverse malen gereden. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij. Gewoon zo blijven doorgaan DTC jullie zijn geweldig met jullie team. We hebben overnacht op Camping Neumuhle en was ook ideaal op 15 km van Vianden. Tot volgend jaar.
Tonen: 5  10   20